Online Summer Camp 2022

"Ο κόσμος ο μικρός, ο Μέγας"

Robotics | STEAM Education | 3D Printing | Coding | Game Design

Στο Online Summer Camp με τίτλο “Ο κόσμος ο μικρός, ο Μέγας”, παιδιά από όλη την Ελλάδα θα λύσουν περιβαλλοντικά προβλήματα, θα εξερευνήσουν τη γεωγραφία, θα ταξιδέψουν στο διάστημα με σκοπό να ανακαλύψουν το θαυμαστό κόσμο στον οποίο ζουν!  

Τα παιδιά θα έχουν μια μοναδική ευκαρία για να γνωρίσουν τον Προγραμματισμό την Ρομποτική, την STEAM εκπαίδευση (Science, Technology, Engineering, Arts & Mathematics), , την Τρισδιάστατη Σχεδίαση & Εκτύπωση

Μέσα από βιωματικά εργαστήρια που συνδυάζουν την μάθηση με το παιχνίδι, τα παιδιά θα αναπτύξουν ένα σύνολο δεξιοτήτων όπως η κριτική σκέψη, η επίλυση προβλημάτων, η δημιουργικότητα, η συνεργασία και η επικοινωνία.

Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται πρωινές ώρες μέσω της πλατφόρμας Zoom και οι μαθητές το μόνο που θα χρειαστούν είναι: α) Υπολογιστή με σύνδεση στο ίντερνετ β) Μικρόφωνο γ) Κάμερα.

Συμπληρώστε τη  φόρμα ενδιαφέροντος για να εξασφαλίσετε μία θέση στα Δωρεάν Εργαστήρια γνωριμίας και να γνωρίσετε τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα ενόψει του Online Summer Camp.

Περίοδοι Online Summer Camp

A΄ Περίοδος: Δευτέρα 20 Ιουνίου έως Παρασκευή 24 Ιουνίου

Β΄ Περίοδος: Δευτέρα 27 Ιουνίου έως Παρασκευή 1 Ιουλίου

Γ΄ Περίοδος: Δευτέρα 4 Ιουλίου έως Παρασκευή 8 Ιουλίου

 

Κλείσε θέση για ένα Δωρεάν εργαστήριο γνωριμίας

  Ονοματεπώνυμο Γονέα*

  Πόλη*

  Τηλέφωνο Επικοινωνίας*

  Ε-mail*

  Τάξη Παιδιού τη σχολική χρονιά 2021-22*

  Επιλέξτε την ημερομηνία/ιες που το παιδί είναι διαθέσιμο για την πραγματοποίηση του Δωρεάν εργαστηρίου γνωριμίας*
  Δευτέρα 20/6 στις 10:00 (Α-Β Δημοτικού)Δευτέρα 20/6 στις 11:15 (Γ-Δ Δημοτικού)Δευτέρα 20/6 στις 13:15 (Ε Δημοτικού-Γυμνάσιο)Τρίτη 21/6 στις 10:00 (Α-Β Δημοτικού)Τρίτη 21/6 στις 11:15 (Γ-Δ Δημοτικού)Τρίτη 21/6 στις 13:15 (Ε Δημοτικού-Γυμνάσιο)Τετάρτη 22/6 στις 10:00 (Ε Δημοτικού-Γυμνάσιο)Τετάρτη 22/6 στις 11:15 (Γ-Δ Δημοτικού)Τετάρτη 22/6 στις 13:15 (Α-Β Δημοτικού)Πέμπτη 23/6 στις 10:00 (Γ-Δ Δημοτικού)Πέμπτη 23/6 στις 11:15 (Ε Δημοτικού-Γυμνάσιο)Τετάρτη 22/6 στις 13:15 (Α-Β Δημοτικού)Εκδήλωση ενδιαφέροντος (Ημερομηνία μετά από τηλεφωνική επικοινωνία)

  Επιλέξτε την περίοδο ή τις περιόδους που σας ενδιαφέρουν να εγγραφείτε στο Summer Camp*
  A΄ Περίοδος: Δευτέρα 20 Ιουνίου έως Παρασκευή 24 ΙουνίουΒ΄ Περίοδος: Δευτέρα 27 Ιουνίου έως Παρασκευή 1 ΙουλίουΓ΄ Περίοδος: Δευτέρα 4 Ιουλίου έως Παρασκευή 8 Ιουλίου

  * Περιορισμένος αριθμός θέσεων

  ** Τα Δωρεάν εργαστήρια γνωριμίας θα πραγματοποιηθούν από τις 27/5 έως τις 17/6

  • Το μοναδικό ολοκληρωμένο διαδικτυακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα STEAM & Coding στην Ελλάδα, που ξεκινάει από την Α΄ Δημοτικού και ολοκληρώνεται στη Γ΄ Γυμνασίου
  • Καινοτόμα εκπαιδευτικά προγράμματα που συνδέουν την STEAM εκπαίδευση, τον προγραμματισμό, την Ρομποτική, την τρισδιάστατη σχεδίαση και την τρισδιάστατη εκτύπωση και σχεδιάζονται βάσει σύγχρονων επιστημονικών και παιδαγωγικών ερευνών.
  • Το 98% των γονέων που συμμετείχαν τα παιδιά τους στα προγράμματα σπουδών του MindLab Education θεωρούν πως τα παιδιά τους είχαν εκπαιδευτικά ωφέλη ανέπτυξαν σε μεγάλο βαθμό δεξιότητες και θα σύστηναν και σε άλλους γονείς να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους τα εργαστήρια του MindLab.
  • Πολυετής εμπειρία & κατάρτιση στην έρευνα, το σχεδιασμό και τη διδασκαλία καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
  • Μικρά τμήματα χωρισμένα βάση ηλικίας και εμπειρίας και προσωποποιημένη προσέγγιση για κάθε μαθητή
  • Η εκμάθηση των βασικών στοιχείων του προγραμματισμού βοηθά τα παιδιά να κατανοήσουν πώς λειτουργούν τα πράγματα και πως να επιλύουν προβλήματα.
  • Ο προγραμματισμός είναι σημαντικός γιατί διδάσκει τα παιδιά να πειραματίζονται και να είναι δημιουργικά. Επίσης τους δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν κάτι που είναι εξ ολοκλήρου δικό τους.
  • Ο προγραμματισμός συνδυάζει την μάθηση με το παιχνίδι και βοηθάει τα παιδιά να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση.
  Στο MindLab ακολουθούμε τα διεθνή επιστημονικά και παιδαγωγικά πρότυπα για τη διδασκαλία του προγραμματισμού στα παιδιά λαμβάνοντας υπόψη την ηλικία και την πρότερη εμπειρίας τους. 

  Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας Zoom και οι μαθητές το μόνο που θα χρειαστούν είναι: α) Υπολογιστή με σύνδεση στο ίντερνετ β) Μικρόφωνο γ) Κάμερα.

  Τα παιδιά μέσω των εργαστηρίων του MindLab αναπτύσσουν ένα σύνολο δεξιοτήτων όπως η κριτική σκέψη, η επίλυση προβλημάτων, η δημιουργικότητα, η συνεργασία, η επικοινωνία, η αυτοεκτίμηση και η αυτοπεποίθηση.

  Γενικές Πληροφορίες

  Για παιδιά 6-16 ετών

  Τα παιδιά χωρίζονται σε τμήματα βάση ηλικίας και εμπειρίας


  Ολιγομελή Τμήματα

  Μέγιστος αριθμός μαθητών: 6-8 παιδιά/τμήμα


  Κόστος Summer Camp

  Συμμετοχή για μία εβδομάδα 50€ (60' Labs) & 75€ (90' Labs)
  Έκπτωση 10% στα αδέρφια & σε μαθητές που θα επιλέξουν 2 περιόδους

  Καθημερινό Πρόγραμμα

  Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο του Προγραμματισμού & της STEAM εκπαίδευσης σε καθημερινά εργαστήρια διάρκειας 60' ή 90΄ λεπτών (Δευτέρα-Παρασκευή)


  Συνέχεια εξέλιξης παιδιών

  Τα παιδιά μπορούν να συνεχίσουν να εξελίσσονται & να εξερευνούν τον κόσμο του προγραμματισμού και της STEAM εκπαίδευσης μέσα από τα ετήσια προγράμματα μας που ξεκινούν στην Α΄ Δημοτικού και ολοκληρώνονται στην Β΄ Λυκείου

  Βεβαίωση Συμμετοχής

  Τα παιδιά λαμβάνουν βεβαίωση συμμετοχής στο τέλος του Summer Camp.
  Θέλετε να σας καλέσουμε;

  Έχετε ακόμα απορίες; Δεν γνωρίζετε το κατάλληλο εργαστήριο για το παιδί σας; Θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες;

  Συμπληρώστε τη φόρμα και σύντομα θα σας καλέσουμε, για να σας λύσουμε όλες τις απορίες!

   ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ*

   ΤΗΛΕΦΩΝΟ*

   EMAIL*

   Α-Β Δημοτικού

   Γ-Δ Δημοτικού

   Ε-Στ Δημοτικού

   Γυμνάσιο

   Minecraft Edu Summer 7+

   minecraft edu 2

   Python Summer 13+