Συνεργασία με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων

Η πρόταση συνεργασίας μας περιλαμβάνει την πραγματοποίηση εργαστηρίων Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & STEAM στο χώρο του σχολείου σας κατά τις απογευματινές ώρες, για τη σχολική χρονιά 2020-2021.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του MindLab χωρίζονται σε δύο ηλικιακά γκρουπ (Α΄- Γ΄ Δημοτικού & Δ΄- ΣΤ΄ Δημοτικού) και υλοποιούνται μέσω εβδομαδιαίων εργαστηρίων, διάρκειας 90΄ λεπτών, όπου οι μαθητές, με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού, εμπλέκονται σε ένα θεματικό project και το υλοποιούν.

Στόχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του MindLab είναι τα παιδιά να εξερευνήσουν τις επιστήμες μέσα από το παιχνίδι. Τα εργαστήρια μας είναι σχεδιασμένα με στόχο να αναπτύσσονται ένα σύνολο δεξιοτήτων όπως η κριτική σκέψη, η επίλυση προβλημάτων, η δημιουργικότητα, η συνεργασία, η επικοινωνία και η αυτοπεποίθηση. Μέσω των εργαστηρίων εκπαιδευτικής ρομποτικής, οι μαθητές έρχονται σε επαφή βιωματικά με έννοιες και φαινόμενα της φυσικής, των επιστημών, της τεχνολογίας, της μηχανικής και των μαθηματικών (STEM Εκπαίδευση).  

Για αναλυτικές πληροφορίες επικοινωνήστε με το MindLab μέσω email στο info@mindlab.edu.gr

Τι προσφέρουμε

Εργαστήρια Εκπαιδευτικής Ρομποτικής & STEAM

Διδασκαλία καινοτόμων εκπαιδευτικών προγραμμάτων από πιστοποιημένους εκπαιδευτικούς

Πολλαπλά σετ ρομποτικής για κάθε ηλικία

Τα παιδιά διευρύνουν τις γνώσεις τους αναφορικά με την τεχνολογία και έχουν αμείωτο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς

Προσαρμογή στις ιδιαίτερες συνθήκες του Covid-19

Ατομικός εξοπλισμός ρομποτικής που απολυμαίνεται πριν και μετά το εργαστήριο

Ολιγομελή Τμήματα

Τα παιδιά αναπτύσσουν την συνεργασία και ο εκπαιδευτικός δίνει αμέριστη προσοχή σε κάθε παιδί

Δωρεάν γνωριμία

Δωρεάν το πρώτο εργαστήριο ώστε τα παιδιά & οι γονείς να γνωρίσουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα και τον εκπαιδευτικό του MindLab

Βεβαίωση παρακολούθησης

Τα παιδιά λαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης στο τέλος κάθε διδακτικής περιόδου.