Συμμετοχή, Χάλκινο μετάλλιο & πρόκριση σε παγκόσμιο Διαγωνισμό για τους μαθητές του MindLab στον UML 2024

Ένας διαφορετικός διαγωνισμός Ρομποτικής πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη με παιδιά και φοιτητές από όλη την Κεντρική και Δυτική Μακεδονία.  

Ο Διαγωνισμός STEAM και Ρομποτικής «UML 2024» στη Θεσσαλονίκη είναι υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και διοργανώθηκε από τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό H.E.R.O., τη Σχολή Ρομποτικής MindLab Education και το Κολλέγιο Ανατόλια. Σε αυτόν συμμετείχαν 150 παιδιά και 47 ομάδες από την Κεντρική & Δυτική Μακεδονία ενώ συναγωνίστηκαν σε πραγματικό χρόνο περισσότερες από 150 ομάδες και 500 παιδιά από όλη την Ελλάδα.

Το MindLab Education συμμετείχε στον Διαγωνισμό με 8 ομάδες και 27 παιδιά ηλικίας 10-16 ετών. 

H ομάδα MindLab 8 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Κεντρική & Δυτική Μακεδονία και την 5η καλύτερη επίδοση σε όλη την Ελλάδα στην κατηγορία του Δημοτικού που τις έδωσε την πρόκριση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό.

H MindLab 7 κατέλαβε την 9η θέση ενώ η MindLab 5 την 14η στην κατηγορία Δημοτικού.

Οι μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου κατέλαβαν την 11η, την 15η, την 16η, την 22η & την 24η θέση.

Οι δεξιότητες που ανέπτυξαν όλοι οι μαθητές μας αλλά και τα μοναδικά συναισθήματα που βίωσαν είναι ένα μεγάλο μάθημα ζωής για τα παιδιά και αποτελεί τον κύριο στόχο και την πραγματική νίκη για εμάς στο MindLab Education.

Δείτε τα
Εκπαιδευτικά μασ προγραμματα

Πιο
Προσφατα νεα